Skip to content

Annis Opskrifter

Nemme opskrifter til hverdag

Main Navigation
  • Anni, det er mig
  • HOVEDRETTER
    • Ztaziki og Græsk Buffet
    • Hjemmelavet italiensk lasagne
    • Skinke med flødekartofler
    • Ovnbagte grøntsager
    • Indbagt kyllingebryst
    • Hakket oksekød i fad
    • Farsbrød med bacon og ris
    • Nakkekoteletter med tomatris
    • Kyllingefilet med kartoffelfad
    • Fish and chips
    • Koteletter i fad med ost
    • Pasta med kylling i karry
    • Bøf med bløde løg
    • Grill kartofler
    • Stegt flæsk med persillesovs
    • Karrymørbrad
    • Spaghetti Carbonara
    • Indbagte pandekager
    • Sommerpasta
    • Gullasch
    • Gratin med rester
    • Tarteletter med karry
    • Grillspyd med sommertilbehør
    • Venøfad med hvidløg
  • BØRNERETTER
    • Sunde pandekager
    • Tunfrikadeller
    • Minipizza
    • Svensk Pølseret
    • Kartoffel Røsti
    • Snobrødsdej
    • Boller i Karry
    • Anderledes frikadeller
    • Hjemmelavede æbleskiver
    • Madpakke boller
  • DESSERTER
    • Appelsin dessert
    • Saltmandler
    • Lagkage med chokolade og jordbær
    • Vanille is
    • Valnøddemarengs
  • BAGVÆRK
    • Horn med nougatfyld
    • Drømmekage fra Brovst
    • Varme hveder
    • Blueberry Muffins
    • Kransekage horn
    • Chokoladesmåkager
    • Konfekt
    • Banankage
    • Gulerodsboller
  • FROKOSTRETTER
    • Sommersalat med nye kartofler
    • Kyllingewraps med karrydressing
    • Hønsesalat
    • Skinkestang
    • Æggekage med skinke og champignons
    • Brunch buffet
    • Kartoffelsalat med nye kartofler
    • Skinkehorn
    • Tunmousse på tyrkisk brød
  • Gode links
  • Privacy Policy

Gullasch

Denne ret er en sammenkogt ret, som trods manglen af oksekød altid er gået under navnet gullasch herhjemme. Kan med fordel laves i store portioner og fryses ned til en nem gang aftensmad. Smager fortrineligt hvadenten man serverer den med ris, spaghetti eller kartoffelmos. 

300 g. svinekød i små tern. (1×1 cm.)
1 dåse cocktailpølser
1 løg i små tern
1 glas champignons
1 lille dåse tomatpuré 
½ hønsebouillonterning
250 ml. madlavningsfløde
1 grillet rød peber skåret i tern
Vand, kulør, meljævning, fedtstof til stegning, salt, peber

Svits løget i fedtstof i en gryde. Svits derefter kødet til det tager farve. Kom derefter tomatpuré i gryden og kom fløden i. Lad retten koge op og kom derefter rød peber, champignons og cocktailpølser i. Spæd op med hønsebouillon til du har en sovsemængde du er tilfreds med. Kom kulør, salt og peber i og lad simre i ca. 20-25 minutter. Jævn sovsen, hvis det er nødvendigt til sidst. 

Spis med karfoffelmos, spaghetti eller ris.

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrifter

  • Anni, det er mig
  • BAGVÆRK
    • Banankage
    • Blueberry Muffins
    • Chokoladesmåkager
    • Drømmekage fra Brovst
    • Gulerodsboller
    • Horn med nougatfyld
    • Konfekt
    • Kransekage horn
    • Varme hveder
  • BØRNERETTER
    • Anderledes frikadeller
    • Boller i Karry
    • Hjemmelavede æbleskiver
    • Kartoffel Røsti
    • Madpakke boller
    • Minipizza
    • Snobrødsdej
    • Sunde pandekager
    • Svensk Pølseret
    • Tunfrikadeller
  • DESSERTER
    • Appelsin dessert
    • Lagkage med chokolade og jordbær
    • Saltmandler
    • Valnøddemarengs
    • Vanille is
  • FROKOSTRETTER
    • Brunch buffet
    • Hønsesalat
    • Kartoffelsalat med nye kartofler
    • Kyllingewraps med karrydressing
    • Skinkehorn
    • Skinkestang
    • Sommersalat med nye kartofler
    • Tunmousse på tyrkisk brød
    • Æggekage med skinke og champignons
  • Gode links
  • HOVEDRETTER
    • Bøf med bløde løg
    • Farsbrød med bacon og ris
    • Fish and chips
    • Gratin med rester
    • Grill kartofler
    • Grillspyd med sommertilbehør
    • Gullasch
    • Hakket oksekød i fad
    • Hjemmelavet italiensk lasagne
    • Indbagt kyllingebryst
    • Indbagte pandekager
    • Karrymørbrad
    • Koteletter i fad med ost
    • Kyllingefilet med kartoffelfad
    • Nakkekoteletter med tomatris
    • Ovnbagte grøntsager
    • Pasta med kylling i karry
    • Skinke med flødekartofler
    • Sommerpasta
    • Spaghetti Carbonara
    • Stegt flæsk med persillesovs
    • Tarteletter med karry
    • Venøfad med hvidløg
    • Ztaziki og Græsk Buffet
  • Privacy Policy
SuperAds Lite powered by WordPress