Skip to content

Annis Opskrifter

Nemme opskrifter til hverdag

Main Navigation
  • Anni, det er mig
  • HOVEDRETTER
    • Ztaziki og Græsk Buffet
    • Hjemmelavet italiensk lasagne
    • Skinke med flødekartofler
    • Ovnbagte grøntsager
    • Indbagt kyllingebryst
    • Hakket oksekød i fad
    • Farsbrød med bacon og ris
    • Nakkekoteletter med tomatris
    • Kyllingefilet med kartoffelfad
    • Fish and chips
    • Koteletter i fad med ost
    • Pasta med kylling i karry
    • Bøf med bløde løg
    • Grill kartofler
    • Stegt flæsk med persillesovs
    • Karrymørbrad
    • Spaghetti Carbonara
    • Indbagte pandekager
    • Sommerpasta
    • Gullasch
    • Gratin med rester
    • Tarteletter med karry
    • Grillspyd med sommertilbehør
    • Venøfad med hvidløg
  • BØRNERETTER
    • Sunde pandekager
    • Tunfrikadeller
    • Minipizza
    • Svensk Pølseret
    • Kartoffel Røsti
    • Snobrødsdej
    • Boller i Karry
    • Anderledes frikadeller
    • Hjemmelavede æbleskiver
    • Madpakke boller
  • DESSERTER
    • Appelsin dessert
    • Saltmandler
    • Lagkage med chokolade og jordbær
    • Vanille is
    • Valnøddemarengs
  • BAGVÆRK
    • Horn med nougatfyld
    • Drømmekage fra Brovst
    • Varme hveder
    • Blueberry Muffins
    • Kransekage horn
    • Chokoladesmåkager
    • Konfekt
    • Banankage
    • Gulerodsboller
  • FROKOSTRETTER
    • Sommersalat med nye kartofler
    • Kyllingewraps med karrydressing
    • Hønsesalat
    • Skinkestang
    • Æggekage med skinke og champignons
    • Brunch buffet
    • Kartoffelsalat med nye kartofler
    • Skinkehorn
    • Tunmousse på tyrkisk brød
  • Gode links
  • Privacy Policy

Nakkekoteletter med tomatris

4 store nakkekoteletter
4 dl. ris
6 dl. vand med 1 grønstsagsbouillonterning opløst
lidt chili
paprika
1 dåse hakkede tomater med basilikum 
salt og peber 

Krydr koteletterne og bank dem flade. Steg nakkekoteletterne på panden i smør. Først ved stærk varme i 2 minutter på hver side så de tager farve, derefter ved svag varme i 25 minutter. Vend dem en gang imellem.

Imens koger du risene. Put lidt smør i en gryde og rist risene et minut. Hæld buillon, hakkede tomater, salt og krydderier i gryden og kog dem som alm. ris: 12 minutters kogetid, 12 minutters trækketid. 

Serveres med kogte gulerødder og ærter.

Skriv et svar Annuller svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Opskrifter

  • Anni, det er mig
  • BAGVÆRK
    • Banankage
    • Blueberry Muffins
    • Chokoladesmåkager
    • Drømmekage fra Brovst
    • Gulerodsboller
    • Horn med nougatfyld
    • Konfekt
    • Kransekage horn
    • Varme hveder
  • BØRNERETTER
    • Anderledes frikadeller
    • Boller i Karry
    • Hjemmelavede æbleskiver
    • Kartoffel Røsti
    • Madpakke boller
    • Minipizza
    • Snobrødsdej
    • Sunde pandekager
    • Svensk Pølseret
    • Tunfrikadeller
  • DESSERTER
    • Appelsin dessert
    • Lagkage med chokolade og jordbær
    • Saltmandler
    • Valnøddemarengs
    • Vanille is
  • FROKOSTRETTER
    • Brunch buffet
    • Hønsesalat
    • Kartoffelsalat med nye kartofler
    • Kyllingewraps med karrydressing
    • Skinkehorn
    • Skinkestang
    • Sommersalat med nye kartofler
    • Tunmousse på tyrkisk brød
    • Æggekage med skinke og champignons
  • Gode links
  • HOVEDRETTER
    • Bøf med bløde løg
    • Farsbrød med bacon og ris
    • Fish and chips
    • Gratin med rester
    • Grill kartofler
    • Grillspyd med sommertilbehør
    • Gullasch
    • Hakket oksekød i fad
    • Hjemmelavet italiensk lasagne
    • Indbagt kyllingebryst
    • Indbagte pandekager
    • Karrymørbrad
    • Koteletter i fad med ost
    • Kyllingefilet med kartoffelfad
    • Nakkekoteletter med tomatris
    • Ovnbagte grøntsager
    • Pasta med kylling i karry
    • Skinke med flødekartofler
    • Sommerpasta
    • Spaghetti Carbonara
    • Stegt flæsk med persillesovs
    • Tarteletter med karry
    • Venøfad med hvidløg
    • Ztaziki og Græsk Buffet
  • Privacy Policy
SuperAds Lite powered by WordPress