Pasta Carbonara

Opskrift på Pasta Carbonara

3-4 personer

400 gram pasta eller spaghetti
250 ml. cremefine
2 æggeblommer
Friskkværnet Peber
250 gram bacon i tern
2 rødløg
2 portebello svampe
1 dl friskrevet parmesanost

Kog spaghettien/pastaen. Imens steger du baconen på en pande og derefter løg og svampe i baconfedtet. Tag det op af panden og læg det i en skål. Krydr med peber.

Hæld spaghettien over i en si og sæt gryden over på komfuret igen. Gem en dl. af pastavandet, hvis du ønsker at justere konsistensen på sovsen senere.

Hæld cremefine i gryden og lad det koge op. Når det har kogt lidt ind, kommer du æggeblommerne og parmesanen i. Lad det koge et halvt minut. Krydr med salt og rigeligt peber.

Hæld nu pasta og bacon/ i gryden igen og rør godt rundt. Sovsen klæber nu til pastaen. Kværn rigeligt med frisk peber over og rør rundt. Hvis du vil have en mere glat konsistens, så tilsæt lidt af det gemte pastavand.

Velbekomme.

Pasta Carbonara

Skriv et svar