Skinkehorn

Disse skinkehorn er gode til frokost, til børnene efter skole eller som natmad til en god fest. Er der dej til overs, kan du putte en kvart rød pølse i i stedet. Det er samme dej som til pølsehorn. 

1 dl. vand
75 g. smør
1 dl. creme fraiche
25 g. gær
1 tsk. salt
1 æg
450 g. hvedemel

Fyld: 
200 g. hakket skinke
200 g. flødeost med krydderurter. 
Salt og peber

Smelt smør og vand i en gryde ved svag varme. Bland med den kolde creme fraiche. Opløs gæren i væsken. Tilsæt salt og æg. Tilsæt hvedemel indtil dejen er blød, smidig og slipper fingrene. 

Sæt dejen tildækket til hævning et lunt sted. 

Tilbered fyldet. 

Tag dejen frem og tag en klump direkte fra skålen. Bank den flad med hænderne, det er det nemmeste, og læg en skefuld fyld i midten af dejen. Fold sammen, så fyldet ikke kan komme ud, og bank brødene flade, inden du lægger dem på bagepladen. 

Bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter til de er gyldne.

Skriv et svar