Grillspyd med sommertilbehør

8 små grillspyd:
250 g. svinekød i tern marineret
2 røde pølser
1 grøn peberfrugt skåret i store tern
1 løg skåret i både
champignons skåret i halve

Marinade:
Olie, barbecuekrydderi, salt, peber, tomatpasta. Blendes.

Nye kartofler
Nye gulerødder
Majskolber skåret i 4 stykker

Hvis du bruger grillspyd af træ, skal de stå i blød i vand i ½ time, før du bruger dem på grillen.

Mariner kødet, og sæt det på køl i en times tid.

Lav grillspydene med de 5 dele. Skær kartofler, gulerødder og majs ud, så de kan koge i den samme gryde i lige lang tid.

Grill spydene på grillen til kødet er gennemstegt og godt farvet. Server med sommergrøntsagerne og evt. persillesovs.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *