Ovnbagte grøntsager

Ovnbagte grøntsager serveres som tilbehør til stegt kød. F.eks. svinekoteletter eller kyllingefileter. Lav også et fad med stegte kartofler til, så har du en luksusmiddag!

Ovnbagte grøntsager:

3 gulerødder skåret i tykke skiver
3 pastinakker skåret i tykke skiver
2 Rødløg skåret i både 
1 Grøn peberfrugt skåret i store stykker
½ bakke hele champignons
olivenolie 

Skær alle de rengjorte grøntsager i stykker og læg dem i et ildfast fad. Hæld olivenolie over, drys med groft salt og sæt i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter. Sæt stanniol over fadet den første halve time. 

Drys evt. med yndlingskrydderiet eller et krydderi der passer til kødet. Det kan være timian, basilikum eller oregano.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *