Skip to content

Annis Opskrifter

Nemme opskrifter til hverdag

Main Navigation
  • Anni, det er mig
  • HOVEDRETTER
    • Ztaziki og Græsk Buffet
    • Hjemmelavet italiensk lasagne
    • Skinke med flødekartofler
    • Ovnbagte grøntsager
    • Indbagt kyllingebryst
    • Hakket oksekød i fad
    • Farsbrød med bacon og ris
    • Nakkekoteletter med tomatris
    • Kyllingefilet med kartoffelfad
    • Fish and chips
    • Koteletter i fad med ost
    • Pasta med kylling i karry
    • Bøf med bløde løg
    • Grill kartofler
    • Stegt flæsk med persillesovs
    • Karrymørbrad
    • Spaghetti Carbonara
    • Indbagte pandekager
    • Sommerpasta
    • Gullasch
    • Gratin med rester
    • Tarteletter med karry
    • Grillspyd med sommertilbehør
    • Venøfad med hvidløg
  • BØRNERETTER
    • Sunde pandekager
    • Tunfrikadeller
    • Minipizza
    • Svensk Pølseret
    • Kartoffel Røsti
    • Snobrødsdej
    • Boller i Karry
    • Anderledes frikadeller
    • Hjemmelavede æbleskiver
    • Madpakke boller
  • DESSERTER
    • Appelsin dessert
    • Saltmandler
    • Lagkage med chokolade og jordbær
    • Vanille is
    • Valnøddemarengs
  • BAGVÆRK
    • Horn med nougatfyld
    • Drømmekage fra Brovst
    • Varme hveder
    • Blueberry Muffins
    • Kransekage horn
    • Chokoladesmåkager
    • Konfekt
    • Banankage
    • Gulerodsboller
  • FROKOSTRETTER
    • Sommersalat med nye kartofler
    • Kyllingewraps med karrydressing
    • Hønsesalat
    • Skinkestang
    • Æggekage med skinke og champignons
    • Brunch buffet
    • Kartoffelsalat med nye kartofler
    • Skinkehorn
    • Tunmousse på tyrkisk brød
  • Gode links
  • Privacy Policy

Skinkehorn

Disse skinkehorn er gode til frokost, til børnene efter skole eller som natmad til en god fest. Er der dej til overs, kan du putte en kvart rød pølse i i stedet. Det er samme dej som til pølsehorn. 

1 dl. vand
75 g. smør
1 dl. creme fraiche
25 g. gær
1 tsk. salt
1 æg
450 g. hvedemel

Fyld: 
200 g. hakket skinke
200 g. flødeost med krydderurter. 
Salt og peber

Smelt smør og vand i en gryde ved svag varme. Bland med den kolde creme fraiche. Opløs gæren i væsken. Tilsæt salt og æg. Tilsæt hvedemel indtil dejen er blød, smidig og slipper fingrene. 

Sæt dejen tildækket til hævning et lunt sted. 

Tilbered fyldet. 

Tag dejen frem og tag en klump direkte fra skålen. Bank den flad med hænderne, det er det nemmeste, og læg en skefuld fyld i midten af dejen. Fold sammen, så fyldet ikke kan komme ud, og bank brødene flade, inden du lægger dem på bagepladen. 

Bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter til de er gyldne.

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrifter

  • Anni, det er mig
  • BAGVÆRK
    • Banankage
    • Blueberry Muffins
    • Chokoladesmåkager
    • Drømmekage fra Brovst
    • Gulerodsboller
    • Horn med nougatfyld
    • Konfekt
    • Kransekage horn
    • Varme hveder
  • BØRNERETTER
    • Anderledes frikadeller
    • Boller i Karry
    • Hjemmelavede æbleskiver
    • Kartoffel Røsti
    • Madpakke boller
    • Minipizza
    • Snobrødsdej
    • Sunde pandekager
    • Svensk Pølseret
    • Tunfrikadeller
  • DESSERTER
    • Appelsin dessert
    • Lagkage med chokolade og jordbær
    • Saltmandler
    • Valnøddemarengs
    • Vanille is
  • FROKOSTRETTER
    • Brunch buffet
    • Hønsesalat
    • Kartoffelsalat med nye kartofler
    • Kyllingewraps med karrydressing
    • Skinkehorn
    • Skinkestang
    • Sommersalat med nye kartofler
    • Tunmousse på tyrkisk brød
    • Æggekage med skinke og champignons
  • Gode links
  • HOVEDRETTER
    • Bøf med bløde løg
    • Farsbrød med bacon og ris
    • Fish and chips
    • Gratin med rester
    • Grill kartofler
    • Grillspyd med sommertilbehør
    • Gullasch
    • Hakket oksekød i fad
    • Hjemmelavet italiensk lasagne
    • Indbagt kyllingebryst
    • Indbagte pandekager
    • Karrymørbrad
    • Koteletter i fad med ost
    • Kyllingefilet med kartoffelfad
    • Nakkekoteletter med tomatris
    • Ovnbagte grøntsager
    • Pasta med kylling i karry
    • Skinke med flødekartofler
    • Sommerpasta
    • Spaghetti Carbonara
    • Stegt flæsk med persillesovs
    • Tarteletter med karry
    • Venøfad med hvidløg
    • Ztaziki og Græsk Buffet
  • Privacy Policy
SuperAds Lite powered by WordPress